Noedelsalade met groene groenten en maïs

Noedelsalade met groene groenten en maïs
spar la roche

Philippe

spar la roche

Allergenen

sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook water en blancheer eerst de sluimererwten enkele minuten. Haal uit het water en laat afkoelen in ijskoud water.

  2. Blancheer in hetzelfde water ook de kleine groene asperges gedurende enkele minuten. Laat deze ook schrikken en afkoelen in ijswater.

  3. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de afgekoelde groene asperges kort.

  4. Laat de maïs en edamameboontjes uitlekken en spoel ze kort onder koud water.

  5. Bak de noedels ook kort in de pan. Doe de noedels in een grote kom.

  6. Verdeel de sluimererwten, groene asperges, edamameboontjes en maïs over de noedels.

  7. Snij het groen van de lente-uitjes in ringetjes en voeg toe aan de salade.

  8. Giet de vinaigrette naar smaak erbij. Meng alles goed door elkaar. Kruid met peper en zout.

  9. Snipper wat dragonblaadjes fijn en strooi over de salade. Serveer bij de BBQ.