Noedelsalade met groene groenten en maïs


Philippe
spar la roche
sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook water en blancheer eerst de sluimererwten enkele minuten. Haal uit het water en laat afkoelen in ijskoud water.
-
Blancheer in hetzelfde water ook de kleine groene asperges gedurende enkele minuten. Laat deze ook schrikken en afkoelen in ijswater.
-
Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de afgekoelde groene asperges kort.
-
Laat de maïs en edamameboontjes uitlekken en spoel ze kort onder koud water.
-
Bak de noedels ook kort in de pan. Doe de noedels in een grote kom.
-
Verdeel de sluimererwten, groene asperges, edamameboontjes en maïs over de noedels.
-
Snij het groen van de lente-uitjes in ringetjes en voeg toe aan de salade.
-
Giet de vinaigrette naar smaak erbij. Meng alles goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Snipper wat dragonblaadjes fijn en strooi over de salade. Serveer bij de BBQ.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven