Pasta met groene groenten PT30M 4 porties 1 bos groene asperges 400 g Boni farfalle 100 g erwtjes 250 ml Spar room 1 broccoli 1 courgette 2 citroenen verse munt 1 blokje groentebouillon

Pasta met groene groenten

b53f50e30761aab29fcc79e5b8f676c4549c70f0dc163ed5e9daab6d97f2c7b2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in kleine roosjes en de asperges in 3 cm lange schuine stukken.

  2. Snij de courgette in de lengte middendoor en vervolgens in halve fijne plakjes.

  3. Rasp de schil van 2 citroenen en pers het sap uit van ½ citroen.

  4. Snipper de munt fijn.

  5. Breng een pot water aan de kook en verkruimel het bouillonblokje erover.

  6. Voeg de farfalle toe en na 6 min de broccoli, courgette en aspergestukken.

  7. Voeg 1 min voor het einde van de gaartijd de erwtjes toe.

  8. Giet het water af en voeg de room toe.

  9. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper, zout en zeste en sap van citroen.

  10. Werk af met munt en serveer.