Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgettes. Snij met behulp van een mandoline fijne sliertjes courgette. Opgelet: de zaadjes niet mee gebruiken. Snij de peulerwten in fijne julienne.
-
Pel de ui en snij ook in fijne sliertjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de olijven in ringetjes. Rasp de zeste van de limoen alvorens te persen tot sap.
-
Blancheer de erwtjes en fijngesneden peulerwten kort in kokend gezouten water. Giet af en laat onmiddellijk schrikken onder koud stromend water.
-
Kook de capellini beetgaar in een ruime hoeveelheid kokend water.
-
Verwarm olijfolie in een pan en stoof hierin de verschillende groenten.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken. Verdeel over diepe borden.
-
Besprenkel met het limoensap, olijfolie en zeste van limoen. Kruid met peper en zout. Schik de groentemengeling erover. Werk af met de geraspte Parmezaanse kaas.