sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing
-
Doe de maïsolie met de sesamolie in een steelpan en voeg de pilipili toe. Laat 3 min sudderen en roer de sojasaus en ahornsiroop erdoor tot een egaal mengsel. Laat afkoelen.
-
Breng water aan de kook en kook de noedels in 4 min net gaar. Laat schrikken onder koud water.
-
Snij de lente-uitjes in flinterdunne ringetjes. Snij de korianderblaadjes en stelen fijn. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Schep de dressing, lente-ui, koriander en het sesamzaad door de noedels en serveer koel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven