Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de noedels gaar. Giet af en spoel onder koud water.
-
Hak de muntblaadjes fijn en de pinda’s grof en zet opzij voor de afwerking.
-
Dressing
Rasp de zeste van de limoen en pers het sap uit. Klop tot een dressing samen met de sriracha, honing, 1 el water, sojasaus en olie.
-
Snij de andere limoen in partjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen en hou het witte en groene gedeelte apart.
-
Snij de kipfilet in blokjes, kruid met peper en zout. Bak goudbruin en gaar in olie samen met het witte gedeelte van de lente-ui.
-
Snij de appel en komkommer in blokjes.
-
Meng de noedels met enkele el van de dressing en schep de appel, komkommer en 2/3 van de munt erdoor.
-
Schep de rest van de dressing door de kippenblokjes. Schep samen met het groene gedeelte van de lente-ui door de noedels.
-
Bestrooi met de pinda’s en de rest van de munt. Serveer met limoenpartjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven