Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de krielaardappelen grondig, schil ze niet.
-
Breng aan de kook in gezouten water. Giet af.
-
Breng een tweede maal aan de kook in gezouten water en laat verder garen.
-
Giet de gekookte aardappelen af.
-
Laat boter smelten en wentel de aardappelen erin.
-
Werk af met verse gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven