Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat nog even drogen op het vuur.
-
Snij de andijvie fijn en stoof aan in 2 el boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de room en maïzena express bij de andijvie en laat indikken.
-
Bak de koteletten gaar en goudbruin in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de kotelet op het bord en verdeel de aardappelen en andijvie erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven