Kotelet met gekookte patatjes en andijvie in roomsaus

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat nog even drogen op het vuur.
-
Snij de andijvie fijn en stoof aan in 2 el boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg de room en maïzena express bij de andijvie en laat indikken.
-
Bak de koteletten gaar en goudbruin in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de kotelet op het bord en verdeel de aardappelen en andijvie erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten