Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Prik ze in met een vork.
-
Bestrooi met zeezout en zet in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 1 u).
-
Snij de blaadjes peterselie fijn.
-
Haal de aardappelen uit de oven. Snij bovenaan een plak van de aardappelen en hol ze uit.
-
Plet het aardappelkruim en schep de boter en peterselie erdoor. Breng het aardappelkruim op smaak met peper en zout en schep terug in de aardappelen.
-
Lepel de zuurkool erover en dek af met een plakje raclettekaas.
-
Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten.
-
Bak ondertussen het Breydelspek.
-
Serveer de gepofte aardappel met het Breydelspek, een lepeltje mosterd en een frisse salade met mosterdvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven