Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes. Snij in grove stukken.
-
Schil de watermeloen en snij in grove stukken.
-
Snij de gezinsbiefstuk in dunne reepjes en bak kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de notenmengeling goudbruin in wat olijfolie.
-
Dressing: meng de olijfolie, mosterd, azijn en gedroogde oregano.
-
Meng het gebakken vlees onder de komkommer en watermeloen.
-
Werk de salade af met de dressing en de gebakken noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven