Salade van watermeloen en scampi's

Salade van watermeloen en scampi's

Allergenen

Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Trek de blaadjes van de koriander en hou apart. Snij de koriandersteeltjes fijn.

  2. Verwijder de zaadjes van de rode chili en snij het pepertje in fijne reepjes.

  3. Doe de dressingingrediënten in de keukenmachine; voeg er de koriandersteeltjes bij en mix.

  4. Schil de watermeloen; verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukken. Snij de pijpajuinen in schuine stukken; schil de gember en snij in fijne lucifers.

  5. Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.

  6. Snij de muntblaadjes fijn.

  7. Pel de scampis en bak ze in boter. Kruid met peper en zout.

  8. Schep de scampis, pijpajuin, gemberlucifers, limoenzeste, munt en dressing door de watermeloenstukken. Verdeel de salade over de borden; bestrooi met cashewnoten en werkt af met korianderblaadjes.