Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat voor de dressing het bier inkoken tot je ongeveer 2 eetlepels overhoudt. Klop dit samen met het citroensap, de maïsolie en honing tot een dressing. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwijder het vel van de kip en haal het vlees van de beenderen. Trek het in stukken.
-
Snij de watermeloen in stukken. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
-
Verdeel de salade over 4 borden. Schik de stukken kip en watermeloen op de salade. Verdeel de uiringen erover. Besprenkel met de dressing en verbrokkel de feta erover. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Snij het brood in dikke sneden en serveer samen met de salade en een frisse Rochefort.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven