Salade met kip, watermeloen, feta en een dressing van Rochefort

Salade met kip, watermeloen, feta en een dressing van Rochefort

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat voor de dressing het bier inkoken tot je ongeveer 2 eetlepels overhoudt. Klop dit samen met het citroensap, de maïsolie en honing tot een dressing. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Verwijder het vel van de kip en haal het vlees van de beenderen. Trek het in stukken.

  3. Snij de watermeloen in stukken. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.

  4. Verdeel de salade over 4 borden. Schik de stukken kip en watermeloen op de salade. Verdeel de uiringen erover. Besprenkel met de dressing en verbrokkel de feta erover. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  5. Snij het brood in dikke sneden en serveer samen met de salade en een frisse Rochefort.