Kook dit gerecht in deze stappen

  1. eb7e7eb90acf901ef3e3ecc52ea095e802dd23119ce6b2d1d444b8d6b5b510f4.jpg

    Pel de rode ui en snij in dunne ringen. Leg in een kommetje, knijp het sap van de citroen erboven uit, giet de appelazijn erbij en laat minstens 10 min marineren.

  2. 9c6f6b56b66414254ba484e237a4b1f0d3bbeff8486e3b04fd70ca7764ce3a59.jpg

    Halveer de watermeloen, schil, snij in repen en daarna in stukjes.

  3. Snij de zwarte olijven in stukjes en de feta of het vegetarisch alternatief in kleine blokjes.

  4. 389ed319c6fe7862c86a95f5a63e4d86211a24f5b06dd86b8f95680e309371d6.jpg

    Voeg alle ingrediënten samen in een kom en sprenkel de olijfolie erover. Kruid met peper en zout.

  5. 47bfce7ecffd946718451dfdd3e90086db01b028965b17b6dc2b759755aca779.jpg

    Schep alles voorzichtig door elkaar en werk af met fijngeplukte blaadjes munt.