Kook dit gerecht in deze stappen

  1. eb7e7eb90acf901ef3e3ecc52ea095e802dd23119ce6b2d1d444b8d6b5b510f4.jpg 0f6eef6844284625b9b33520c047d8194049802ac6418e2292615b9397ef18e7.jpg eef8c06ed1f4ddde7eecfc40f644680e2869cf0b40a307e453c533b2724a1547.jpg

    Pel de rode ui en snij in dunne ringen. Leg in een kommetje, knijp het sap van de citroen erboven uit, giet de appelazijn erbij en laat minstens 10 min marineren.

  2. 9c6f6b56b66414254ba484e237a4b1f0d3bbeff8486e3b04fd70ca7764ce3a59.jpg 0ea92452fe5086d537c2b74061ccfe4137878becc7ce61b8eec30064fb8fb985.jpg fca7d1007eee44a7ace60cf5eb3001d4c3ca6ccd504c9263ee0066228d72529d.jpg 84fa266230676ebededa8f15fcfaf7edfe066e610d81619cca2549faa4e98406.jpg

    Halveer de watermeloen, schil, snij in repen en daarna in stukjes.

  3. a5dcbc39ff2a8dfe99188cc6fcd88b3e63f325e65ea55d23514d7c1f23d5ed69.jpg 5af5eed57ce395dae369a4db6156b734cdd4211763c036d8331301fe83871782.jpg

    Snij de zwarte olijven in stukjes en de feta of het vegetarisch alternatief in kleine blokjes.

  4. 389ed319c6fe7862c86a95f5a63e4d86211a24f5b06dd86b8f95680e309371d6.jpg 1beeb10884cec9e4d2a32d15793eb5cacda16860725ac59d0cceb262fcb543e5.jpg bc60d52c147c663fbbaaed4fb21e27209912b4ae0cf689ea1975bb33bc2090eb.jpg 745f609bad07d4ac89b91a4f145dad0bbfa85ab6694e815966c30e7c69cb3e63.jpg 6304546f4f4dc339a0a2d53349ce9a64540bc8b62f4bbb16a743fb0bd3092c17.jpg 4cf5237d14044316a010f1c77744a204f8118f5e8acaa314aded82c6f79db8e9.jpg

    Voeg alle ingrediënten samen in een kom en sprenkel de olijfolie erover. Kruid met peper en zout.

  5. 47bfce7ecffd946718451dfdd3e90086db01b028965b17b6dc2b759755aca779.jpg 7a89e690cb8dce465e400e7c80409a7e2b1a9877c980a9b381857fb243ad2360.jpg

    Schep alles voorzichtig door elkaar en werk af met fijngeplukte blaadjes munt.