Watermeloensalade met feta

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui en snij in dunne ringen. Leg in een kommetje, knijp het sap van de citroen erboven uit, giet de appelazijn erbij en laat minstens 10 min marineren.
-
Halveer de watermeloen, schil, snij in repen en daarna in stukjes.
-
Snij de zwarte olijven in stukjes en de feta of het vegetarisch alternatief in kleine blokjes.
-
Voeg alle ingrediënten samen in een kom en sprenkel de olijfolie erover. Kruid met peper en zout.
-
Schep alles voorzichtig door elkaar en werk af met fijngeplukte blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven