Frisse salade van parelcouscous, feta en lente-ui

Gluten , Lactose , Melk , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de parelcouscous gaar en laat afkoelen.
-
Rooster de korianderzaadjes kort en kneus ze in de vijzel.
-
Breek de feta in stukjes en meng in een kom met 2 el olijfolie / 150 g feta, za’atar, komijn en korianderzaad.
-
Rooster de cashewnoten licht en hak ze grof.
-
Snipper de lente-ui fijn, pluk de blaadjes en jonge steeltjes van de peterselie en hak fijn.
-
Pel en pers de look. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Schil de koolrabi en snij in kleine blokjes.
-
Doe de peterselie in een schaal en schep de parelcouscous, koolrabi, paprika, citroensap, espelettepeper en cashewnoten erdoor. Kruid met peper en zout en verdeel over de borden.
-
Schep de gemarineerde feta er bovenop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders