Allergenen

Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Verwijder de steelaanzet van de paprika’s, snij in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de verschillende paprika’s in blokjes.

  3. Spoel de courgette en aubergine en snij in blokjes. Pel de ui en snij in fijne partjes.

  4. Leg de groenten door elkaar op een bakplaat. Besprenkel royaal met olijfolie, kruid met peper, zout, gerookt paprikapoeder en komijn. Rooster 30 min in de voorverwarmde oven.

  5. Pluk de blaadjes basilicum en peterselie en snipper fijn.

  6. Rooster de pijnboompitten tot ze licht kleuren in een droge koekenpan.

  7. Snij de olijven in plakjes. Snij de feta in kleine blokjes.

  8. Kook de parelcouscous gaar in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken.

  9. Schep de geroosterde groenten, olijven, kappertjes en feta door de parelcouscous, breng op smaak met olijfolie, zeste en sap van citroen. Bestrooi met verse kruiden en pijnboompitten. Serveer op kamertemperatuur.