Griekse pastasalade met kerstomaat, olijven, basilicum, feta, artisjok en komkommer

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de risonirijst in een beetje gezouten water zoals op de verpakking staat. Giet af onder koud water en laat uitlekken.
-
Halveer de kerstomaatjes en bak aan in een weinig olijfolie tot ze een beetje geslonken zijn.
-
Snij ondertussen de feta en de komkommer in kleine blokjes.
-
Meng de risoni onder de ingrediënten en werk af met stukjes artisjok en basilicumblaadjes.
-
Pers een beetje limoen uit over de salade. Werk af met wat olijfolie, peper en een beetje zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven