Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water samen met de ongepelde teentjes look. Laat uitlekken en vis de teentjes look eruit. Hou de look apart voor de dressing. Spoel de pasta kort en doe in een grote kom, laat afkoelen.

  2. Schil de komkommer en snij in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes er met een koffielepeltje uit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  3. Pel de rode ui en snipper fijn.

  4. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.

  5. Snij de tomaatjes in stukjes en de olijven in ringetjes. Snipper de bieslook en muntblaadjes fijn.

  6. Schep de groenten en de kruiden door de afgekoelde pasta.

  7. Knijp de gekookte teentjes look uit de schil en plet ze in de vijzel. Roer de look door de olie en azijn. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep samen met de verse kruiden door de pastasalade.

  8. Verbrokkel de feta erover en serveer.