Watermeloenpizza met feta, prosciutto en rode ui

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in fijne ringen.
-
Kook de rode wijnazijn met de suiker. Giet over de rode ui en laat afkoelen.
-
Halveer de olijven of snij in ringen. Snij de komkommerschijfjes in kwarten.
-
Rooster de pompoenpitten al roerend in een pan zonder vetstof. Bestrooi met wat zout. Hak de pistachenoten grof.
-
Haal de rode ui uit de azijn en laat kort uitlekken op keukenpapier.
-
Snij een schijf watermeloen in 8 pizzapunten en puzzel ze weer wat samen. Verkruimel de feta erover. Verdeel de olijven, komkommer en rode ui over de watermeloen.
-
Scheur de parmaham fijn en leg op de watermeloen. Werk af met pompoenpitten en wat pistachenoten. Versier met blaadjes basilicum en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven