noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode peper in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Doe de bietjes samen met de rode peper, yoghurt, olijfolie, esdoornsiroop en look in de blender en mix tot een smeuïge puree.
-
Breng op smaak met de fijngestampte kruidenmengeling.
-
Werk af met stukjes geroosterde hazelnoten, verkruimelde feta en ringetjes lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven