Rode biet & spinaziecups met broccolimousse PT1H 10 porties 1 bosje basilicum 300 g broccoli 4 blaadjes gelatine 2 dl bouillon 1 dl room 30 Appletizer

Rode biet & spinaziecups met broccolimousse

8b2e66a188a0d8c0704e3717464ff29f83f8eb17f13a9662bc96d3e751d9ded7.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Blancheer het bosje basilicum kort in kokend water. Koel het onmiddellijk af in water met ijsblokjes, om de mooie groene kleur te behouden.

  2. Week de gelatineblaadjes in lauw water.

  3. Kook de broccoliroosjes gaar. Laat ze schrikken onder koud water. Doe de warme broccoli samen met basilicum, de uitgeknepen gelatineblaadjes, de groentebouillon en de room in de blender en pureer. Laat de mousse opstijven in de koelkast.

  4. Schep de mousse in een spuitzak. Vul de cupjes met de mousse en werk af met een basilicumblaadje.