Gefrituurde camembert met salade van rode biet

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de gekookte rode biet fijn.
-
Vang het kookvocht van de rode biet op en laat inkoken tot een stroperig geheel.
-
Voeg de honing eraan toe en werk af met de olijfolie tot de gewenste dikte van de vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
Snij de camembert in 8 punten. Breek de eieren en klop ze los. Wentel de camembertpunten in de eieren en vervolgens in het paneermeel. Zet in de koeling tot je ze gaat frituren.
-
Verwarm het frietvet tot 180°C en frituur hierin de koude camembertpunten tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Schik de geraspte rode biet in de schaaltjes. Lepel er de vinaigrette op en schik er de gefruite camembertpunten op. Serveer onmiddellijk.