Gebakken geitenkaas met vlugge abrikozenchutney, spekjes en slaatje

Allergenen
Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de pit uit de abrikozen en snij ze in stukken.
-
Doe de abrikozen in een kookpot samen met de azijn, 1 el olijfolie en het currypoeder. Laat 5 min stoven.
-
Bak de spekjes krokant in een koekenpan.
-
Bak de geitenkaasjes krokant in een pan met olijfolie.
-
Hak de noten grof.
-
Verdeel de salade over borden.
-
Leg de gebakken geitenkaas op de salade. Werk af met abrikozenchutney, gebakken spekjes en noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten