Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 min.
 - 
                    
                    Trek de bladeren van de sla (lollo bionda) los en spoel goed. Zwier droog en doe in een grote kom.
 - 
                    
                    Spoel de tomaten, snij in stukjes en voeg toe aan de salade.
 - 
                    
                    Bak de spekblokjes krokant in een hete pan met een klontje boter.
 - 
                    
                    Deglaceer de gebakken spekblokjes met de frambozenazijn en giet de room erbij. Laat een beetje inkoken.
 - 
                    
                    Pel de gekookte eieren. Snij middendoor en daarna in kleinere stukken. Voeg toe aan de sla.
 - 
                    
                    Giet de spekblokjes met saus bij de salade en meng alles.
 - 
                    
                    
Toast ondertussen de sneden brood.
 - 
                    
                    
Serveer de salade op de borden en geef het getoaste brood erbij.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders