Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de wittekool en prei en snij in kleine stukken. Pel de ui en het teentje look en snipper fijn.
-
Giet de olijfolie in een hoge pot en verwarm. Voeg de groenten toe en stoof ze aan. Giet de bouillon erbij en voeg de kruiden toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat gedurende 20 minuten zachtjes garen.
-
Mix de soep. Smaak af met peper en zout.
-
Giet de soep door een zeef.
-
Bak ondertussen de spekreepjes krokant in een pan met antikleeflaag.
-
Giet de soep in tasjes en werk af met de spekreepjes en wat fijngesneden rauwe wittekool.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten