Salade met broccoli, spekjes & druiven

Allergenen
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de stelen van de broccoli. Trek de roosjes los en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
-
Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Trek de druifjes los en meng ze met de broccoliroosjes, veldsla en spekjes.
-
Bestrooi met rozijntjes en besprenkel met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten