Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 200°C. 
- 
                    
                    Bedek de bodem van een ovenschaal met tomatenstukjes. Bedek met lasagneblaadjes en lepel daarover 1/3 van de Hollandaisesaus. Leg vervolgens een laagje gerookte zalm en spinazie met enkele garnalen. Kruid met versgemalen zwarte peper. Dek af met lasagneblaadjes en herhaal tot de ovenschaal gevuld is. 
- 
                    
                    Eindig met lasagneblaadjes met daarop Hollandaisesaus. Bestrooi met gemalen kaas. Bak goudbruin en gaar in 30 minuten in de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Werk af met de rest van de garnalen en serveer. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                