Lasagne met zalm, spinazie, ricotta en zongedroogde tomaten PT1H 6 porties 4 el Spar amandelpoeder 500 g Spar verse jonge spinazieblaadjes 250 g ricotta 2 potjes Boni Selection zongedroogde tomaten 10 vellen lasagne 3 dl Boni room 500 g Spar verse zalmfilet

Lasagne met zalm, spinazie, ricotta en zongedroogde tomaten

4a99685c7ff6114863314d0c4d3afd1536a6f494856817107275907318ea9fad.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Stoof de gewassen spinazieblaadjes. Laat afkoelen.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Snij de zalmfilet in grove stukken. Kruid met peper en zout.

  4. Bedek de bodem van de ovenschotel met de helft van de lasagnevellen. Leg daarop de helft van de gedroogde tomaten, de zalmblokjes, de spinazie en ricotta. Verdeel de helft van de room erover.

  5. Leg de overige lasagnevellen erop en herhaal de vorige stap. Bestrooi met amandelpoeder.

  6. Laat 35 min garen in de voorverwarmde oven.