Zalm met spinazie en zongedroogde tomaat PT30M 4 porties 4 zalmfilets zonder vel 4 el olijfolie 1 doosje Boni Selection zongedroogde tomaat 1 sap en zeste van citroen 4 porties diepvries bladspinazie 2 el kappertjes

Zalm met spinazie en zongedroogde tomaat

9c05d357ad3c24a0ad3cc0890a6ec555c349c7d5243511d7471727e190ffe44e.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de zongedroogde tomaat fijn.

  2. Kruid de zalm met peper en zout. Wrijf de bovenkant van de zalm in met de zongedroogde tomaatjes.

  3. Schik de spinazie in een schotel die in de microgolfoven kan. Leg de zalm erboven.

  4. Besprenkel met olijfolie. Voeg citroensap en zeste toe.

  5. Dek de schotel af en gaar op 750 W.