Tortellini met spinazie en ricotta met tomatenroomsaus

Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking.
-
Meng de tomatensaus met de room.
-
Giet wat saus over de gekookte tortellini en meng.
-
Verdeel een grote pollepel saus op het bord.
-
Bedek met een mooie hoeveelheid tortellini.
-
Werk af met geraspte Parmezaanse kaas en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven