Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in schijfjes en vervolgens in Doe ze in een diepe pan en overgiet rijkelijk met olijfolie.
-
Snij de verse zalm in kleine stukken. Voeg toe aan de tomaten.
-
Zet de pan op het vuur en verwarm de tomaten en zalm.
-
Hou 1 snede zalm per persoon over voor de afwerking. Snij de rest van de gerookte zalm in fijne reepjes en doe bij de tomaten en verse zalm.
-
Laat ± 10 min garen.
-
Duw de tomaten plat met een aardappelstamper, zo komt al hun sap vrij.
-
Voeg de room toe aan de saus. Kruid met paprikapoeder.
-
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en schep in een diep bord.
-
Verdeel de saus erover. Werk af met een sneetje gerookte zalm en een takje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven