Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in lange repen.
-
Pel de look en pers fijn met een lookpers. Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot en bak de ui met de look glazig. Roerbak de paprikareepjes 2 min mee. Roer de tomatenpuree eronder.
-
Voeg de tomatenblokjes, het groentebouillonblokje, de suiker en de balsamicoazijn toe en blus met 150 ml water.
-
Laat 45 min sudderen zonder deksel.
-
Snipper de basilicum met steeltjes fijn.
-
Roer de room en fijngesnipperde basilicum eronder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Neem een rechthoekig stuk aluminiumfolie.
-
Leg 3 el tomatenroomsaus in het midden van de rechterhelft van het vel aluminiumfolie. Leg er het kabeljauwhaasje op en dek toe met 2 el tomatenroomsaus.
-
Vouw de linkerhelft van het vel aluminiumfolie over de rechterhelft, zodat de kabeljauw bedekt is. Sla alle zijkanten 2x om, zodat je een ‘luchtdichte’ papillot krijgt.
-
Zet 25 min op een voorverwarmde barbecue van 200°C, indien mogelijk met gesloten deksel.
-
Kook de linguine volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de kabeljauw in tomatenroomsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven