Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een ruime pot water aan de kook.
-
Snij de tomaten in partjes en verwijder de pitjes, snij het vruchtvlees in kleine stukjes en doe in een kom.
-
Pel de look en pers het uit boven de tomatenstukjes.
-
Hou enkele basilicumblaadjes apart, scheur de rest in stukjes en schep door de tomaten.
-
Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen zwarte peper en fleur de sel.
-
Kook de pasta in 2 min gaar, giet af en schep door de tomaten.
-
Garneer met basilicumblaadjes en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven