Lasagne ‘roll ups’ met zalm en spinazie

Allergenen

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ontdooi de spinazie en druk het overtollige vocht eruit.

  2. Saus: verwarm de wijn in een pot en los de bouillonblokjes erin op.

  3. Voeg de room toe en laat de mascarpone erin smelten.

  4. Breng aan de kook, kruid met versgemalen peper en voeg de maïzena express toe onder voortdurend roeren.

  5. Haal de pot van het vuur als de saus ingedikt is.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. Bestrijk de bodem van een ovenschaal met saus.

  8. Snij de zalmfilet in 4 dikke repen die zo breed zijn als de korte kant van een lasagnevel.

  9. Leg een lasagnevel op je werkblad en bedek met de gerookte zalm.

  10. Verdeel ¼ van de spinazie erover en kruid met versgemalen zwarte peper. Leg onderaan een reep verse zalm.

  11. Rol het lasagneblad op en snij in 4 stukken. Schik ze opstaand in de ovenschaal.

  12. Doe hetzelfde met de overige 3 lasagnevellen.

  13. Overgiet met de rest van de saus. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.

  14. Haal uit de oven en serveer direct.