Lasagne met spinazie, champignons en pancetta

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.

  3. Snij de pancetta in reepjes.

  4. Smelt 50 g boter in een grote pot en stoof de champignonplakjes erin, kruid met peper, zout en lookpoeder.

  5. Voeg de pancettareepjes toe en roerbak.

  6. Voeg de spinazieblaadjes toe en laat onder deksel de blaadjes slinken.

  7. Schep 2⁄3 van de Alpro soya GO ON en 1⁄2 van de gemalen Parmezaan en pijnboompitten erdoor.

  8. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en schep ze erdoor. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  9. Giet een scheutje Alpro soya cuisine op de bodem van een ovenschaal. Kruid met peper en zout en bedek met lasagneblaadjes.

  10. Schep 1⁄3 van het spinaziemengsel erop en dek af met lasagneblaadjes.

  11. Druppel er wat Alpro soya cuisine over, kruid en herhaal de vorige stap.

  12. Eindig met een laag lasagneblaadjes.

  13. Klop de eieren los met de rest van de Alpro soya cuisine en GO ON. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  14. Giet over de laatste laag lasagneblaadjes en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.

  15. Plaats 25 min in de voorverwarmde oven.