Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Snij de blaadjes salie fijn. Pel de ui en look en snipper alles fijn. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
-
Snij de gorgonzola in stukjes.
-
Stoof de ui- en looksnippers in boter. Voeg de pancetta en champignons toe en bak goudbruin. Kruid met verse salie, peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in ruim water.
-
Voeg wat kookwater bij de champignons en schep ½ van de gorgonzola erdoor. Overgiet met de room en laat even koken. Kruid met peper en zout.
-
Giet de pasta af en schep door het champignonmengsel. Bestrooi met de rest van de gorgonzola en salie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven