Hartige broodpudding met pancetta, oesterzwam en gorgonzola

Hartige broodpudding met pancetta, oesterzwam en gorgonzola

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Trek het oud brood in kleine stukken. Klop de eieren los in de melk en kruid met peper en zout. Giet het mengsel op het brood en meng. Laat 10 min weken.

  2. Snij de pancetta en oesterzwammen in kleine stukken. Bak beide goudbruin in hete boter.

  3. Meng de gebakken pancetta en oesterzwammen onder het broodmengsel. Voeg de walnoten en gemalen kaas toe.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Schik een stuk bakpapier in de bakvorm. Giet het mengsel in de bakvorm. (rechthoekige bakvorm 25 x 30 cm)

  6. Trek de gorgonzola in stukken en verdeel over de broodpudding.

  7. Zet in de oven en bak 50 min.

  8. Serveer lauw.