Hindemedaillon met minigroentjes en aardpeer

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de groene bladeren rond de bloemkooltjes. Snij de stronkjes witlof middendoor. Schil de aardpeer en snij in gelijke kleine blokjes.
-
Zet een kookpot met water op en breng aan de kook. Blancheer eerst de bloemkooltjes en vervolgens de worteltjes gedurende enkele minuten. Giet af en laat schrikken onder koud water.
-
Smelt een klontje boter en voeg de aardpeerblokjes toe. Giet een bodempje water in de kookpot en laat de aardpeer garen tot beetgaar.
-
Kruid de hindemedaillons met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pan en bak het vlees aan beide zijden aan. Bak verder tot de gewenste bakwijze.
-
Doe de wildsaus in een sauspan en warm op.
-
Bak de witlofstronkjes in een klontje boter in een grote pan. Voeg op het einde de bloemkooltjes en miniwortels er ook aan toe en laat nog even meebakken.
-
Dresseer het vlees op het bord. Lepel een hoopje aardpeer op het bord. Schik de andere groenten errond. Werk af met de saus, gedeeltelijk over het vlees.