Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de groene bladeren rond de bloemkooltjes. Snij de stronkjes witlof middendoor. Schil de aardpeer en snij in gelijke kleine blokjes.
-
Zet een kookpot met water op en breng aan de kook. Blancheer eerst de bloemkooltjes en vervolgens de worteltjes gedurende enkele minuten. Giet af en laat schrikken onder koud water.
-
Smelt een klontje boter en voeg de aardpeerblokjes toe. Giet een bodempje water in de kookpot en laat de aardpeer garen tot beetgaar.
-
Kruid de hindemedaillons met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pan en bak het vlees aan beide zijden aan. Bak verder tot de gewenste bakwijze.
-
Doe de wildsaus in een sauspan en warm op.
-
Bak de witlofstronkjes in een klontje boter in een grote pan. Voeg op het einde de bloemkooltjes en miniwortels er ook aan toe en laat nog even meebakken.
-
Dresseer het vlees op het bord. Lepel een hoopje aardpeer op het bord. Schik de andere groenten errond. Werk af met de saus, gedeeltelijk over het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven