Snelle mosselen op oosterse wijze met witbier

Selder , Gluten , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de mosselen en verwijder de kapotte schelpen. Reinig de venkels en selder. Pel de ui. Snij de venkels, selder en ui in fijne plakken.
-
Pel de teentjes look. Schil de verse gember. Snipper de geschilde gember, look en citroengras fijn.
-
Stoof alle groenten en kruiden aan in wat gesmolten boter op een hevig vuur. Voeg na 5 minuten het bier en de kokosmelk toe. Laat 5 minuten doorkoken. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de mosselen toe en roer alles eens goed door elkaar. Zet het deksel erop en schud na enkele minuten op. Na ± 8 minuten zijn de mosselen gaar.
-
Pluk de korianderblaadjes en voeg toe aan de mosselen. Schud alles nog eens op en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven