Bombaypatatjes met haloumi, bloemkool en broccoli

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Specerijenolie
Ingrediënten: 120.0 ml koolzaadolie 2.5 kl gemalen koriander 2.5 kl gemalen komijn 2.0 kl piment d’espelette 0.5 kl garam masala 1.5 kl zout 4.0 teentjes look 1.0 eetlepels geraspte gember
Doe de olie in een kommetje. Pel en pers de tenen look boven de olie en roer de rest van de ingrediënten voor de specerijenolie erdoor.
-
Snij de bloemkool en de broccoli in kleine roosjes.
-
Pel de uien, halveer ze en snij in partjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 2 cm.
-
Snij de haloumi in blokjes van 2 cm.
-
Doe de bloemkool, de broccoli en de aardappelen op een bakplaat en schep ½ van de olie erdoor. Zet in het midden van de oven.
-
Doe de uien samen met de haloumi op een andere bakplaat en schep ½ van de overige olie erdoor. Zet bovenaan in de oven.
-
Voeg de tomaten na 15 min bij de uien en schep de rest van de olie erdoor.
-
Zet nog 15 min terug.
-
Schep het tomatenmengsel en het gaargeroosterde aardappelmengsel losjes door elkaar. Proef en voeg naar smaak nog wat zout toe.
-
Bestrooi met fijngesneden koriander en serveer warm met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven