Quiche met pecorino, bloemkool, broccoli, peulen en olijven

Quiche met pecorino, bloemkool, broccoli, peulen en olijven

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg een bakpapier in de bakvorm.

  2. Verwarm de oven voor op 170°C.

  3. Cutter de bloemkool zeer fijn zoals couscous. Meng met het amandelpoeder en rasp de pecorino erbij.

  4. Leg achtereenvolgens een vel brickdeeg in de bakvorm afgewisseld met een fijn laagje van de bloemkoolmengeling.

  5. Herhaal tot alle vellen brickdeeg in de vorm zitten en druk telkens goed aan.

  6. Zet in de voorverwarmde oven en bak 15 min.

  7. Klop de eieren los in de room en kruid met peper en zout.

  8. Snij de broccoli in roosjes en kook samen met de boontjes eetgaar in kokend gezouten water.

  9. Schik de broccoli, erwtjes, boontjes en olijven op de bodem en overgiet met het eiermengsel.

  10. Zet in de voorverwarmde oven en bak 15 min.