noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de fazanten met peper en zout. Verwarm 50 gr boter in een ruime pan en korst daarin de fazanten aan alle zijden. Besprenkel met de gevogeltefond en voeg enkel takjes rozemarijn toe. Dek de pan af en laat in 30 à 40 minuten op een zacht vuurtje gaar stoven.
-
Snij de groene kool in fijne reepjes.
-
Hak de walnoten grof en meng ze met de overige dressingingrediënten in een steelpannetje. Verwarm kort en kruid met peper en zout.
-
Steek het klokhuis uit de appels en snij ze in staafjes. Bak ze in boter samen met een takje rozemarijn. Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
-
Roerbak de spekblokjes samen met de koolreepjes in boter. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de aardappelpuree en spuit ze in roosjes op een serveerschaal.
-
Meng de appelstaafjes door de salade en schep de lauwe dressing er door.
-
Schik de gare fazanten op een bedje van groene kool en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven