Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Rits de blaadjes van 2 takken tijm.
-
Meng de ketjap manis met de look, de gember, de kaneel, de pilipili, het sjalotpoeder, de gemalen koriander, de ahornsiroop, de tijmblaadjes en ½ kl zout.
-
Verwijder de steelaanzet van de aubergine. Snij de aubergine in de lengte in schijven van ± 2 cm breed.
-
Verdeel de aubergineschijven over 2 diepvrieszakken en verdeel de marinade erover.
-
Laat 1 nacht in de koelkast marineren.
-
Snij de Turkse broodjes in repen van 2 cm breed. Besprenkel de snijkanten met arachideolie. Kruid met zout.
-
Pluk de koriander en platte peterselie met 4 cm steel en meng onder elkaar. Besprenkel met 1 el arachideolie en ½ el limoensap. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de aubergines uit de marinade (hou de marinade bij). Wrijf de marinade met keukenpapier van de aubergineschijven en smeer ze in met wat arachideolie. Gril ze 1 min aan elke kant op een warme barbecue, samen met de Turkse broodjes.
-
Serveer met de kruidensla en enkele partjes limoen. Gebruik de marinade als dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven