Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de buitenste koolbladeren en snij de nerven uit de bladeren.
-
Breng water met zout aan de kook. Voeg de koolbladeren toe en kook 3 tot 4 minuten tot ze beetgaar zijn.
-
Giet af en laat de koolbladeren goed uitlekken. Druk met de achterkant van een lepel zoveel mogelijk water uit de kool of wring ze uit in een handdoek.
-
Pel de sjalotten en de teentjes look. Snipper ze fijn. Snij de koolbladeren in kleine stukken.
-
Doe de gesneden koolbladeren, de sjalotten, lookteentjes, het citroensap, de kappertjes, de olijven en 3 eetlepels bladpeterselie in de blender en mix. Voeg de Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten toe. Voeg ook de olijfolie geleidelijk toe en laat mixen tot een gladde saus. Werk af met de citroenzeste.
-
Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat even uitlekken.
-
Verdeel over de borden. Serveer met de pesto van savooi, enkele ansjovisjes, schijfjes zwarte olijven en takjes bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven