Schaaldieren , Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng de mayonaise met de mosterd, het citroensap en plattekaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Blancheer de groene asperges ± 2 min en laat onmiddellijk afkoelen in ijskoud water.
-
Was en droog de ijsbergsla.
-
Halveer de kerstomaten en snij de komkommer in dunne schijven.
-
Kook de kwarteleitjes hard in 5 min, laat afkoelen in ijskoud water, pel en halveer.
-
Leg een laagje gemengde sla en ijsbergsla in de glazen schaal.
-
Bouw de trifle nu verder op met een laagje komkommer, garnalen, tomaten, ei en asperges. Kruid tussen iedere laag met peper en zout.
-
Werk de trifle af met de dressing, tuinkers, een paar garnalen, tomaatjes, kwarteleitjes en cayennepeper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven