Trifle van sla, frisse groenten en garnalen

da8e81d97c54ded513e7faa2d747dd9fb21f3ec7f1725dd480bf77ff3136a8db.jpg

Allergenen

Schaaldieren , Eieren , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: meng de mayonaise met de mosterd, het citroensap en plattekaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  2. Blancheer de groene asperges ± 2 min en laat onmiddellijk afkoelen in ijskoud water.

  3. Was en droog de ijsbergsla.

  4. Halveer de kerstomaten en snij de komkommer in dunne schijven.

  5. Kook de kwarteleitjes hard in 5 min, laat afkoelen in ijskoud water, pel en halveer.

  6. Leg een laagje gemengde sla en ijsbergsla in de glazen schaal.

  7. Bouw de trifle nu verder op met een laagje komkommer, garnalen, tomaten, ei en asperges. Kruid tussen iedere laag met peper en zout.

  8. Werk de trifle af met de dressing, tuinkers, een paar garnalen, tomaatjes, kwarteleitjes en cayennepeper.