Kropsla met tomaat & garnaal

Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook met een scheutje azijn en kook de eieren 8 min. Schep uit het water en laat schrikken in ijskoud water. Pel de eieren en snij in 4.
-
Meng de mayonaise met de ketchup, zure room, citroensap, cognac, worcestersaus en tabasco. Zet koel tot gebruik.
-
Was de sla en zwier droog. Pel de rode ui en snipper in fijne ringen.
-
Was de tomaatjes en snij grotere exemplaren in 2 of 4.
-
Snij het brood in dikke sneden. Besmeer met boter. Kruid met wat zout en zwarte peper.
-
Verdeel de sla in een kom. Leg de tomaatjes erop. Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met de hardgekookte eieren en rode ui. Verdeel de garnaaltjes erover. Lepel de cocktailsaus erbij. Werk af met tuinkers.
-
Serveer met partjes citroen, boerenbrood en boter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven