Allergenen

Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 4.0 grote coeur de boeuftomaten

    Snij een kruisje onder en bovenaan de tomaten.

  2. Kook 3 dl water en dompel de tomaten onder in het kokende water. Tel tot 20 en haal de tomaten eruit. Leg direct in ijskoud water.

  3. Pel de tomaten.

  4. Ingrediënten: 600.0 g Spar gepelde garnalen 2.0 el Boni mayonaise 0.25 plantjes bieslook 0.25 plantjes bladpeterselie cayennepepers

    Meng de garnalen met de mayonaise. Snipper de bieslook en platte peterselie. Meng onder de mayonaise. Kruid met peper, zout en een klein snuifje cayennepeper.

  5. Ingrediënten: 2.0 Spar eieren

    Kook de eieren hard gedurende 10 min in water met een scheutje azijn. Laat de eieren schrikken onder koud water en afkoelen. Pel de eieren. Snij in kwartjes.

  6. Snij het hoedje van de tomaten en hol een klein beetje uit. Vul de tomaten met de garnalenmengeling. Zet het hoedje weer op de tomaat.

  7. Ingrediënten: 1.0 zakjes Spar gemengde sla

    Werk de gemengde sla een beetje op met wat vinaigrette of olijfolie.

  8. Ingrediënten: 1.0 citroenen

    Verdeel de sla over de borden. Zet de tomaat er in het midden op. Werk af met kwartjes ei, partjes citroen en nog wat gepelde garnalen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit