Kropsla met kerstomaatjes, garnalen en mimosa van ei

Allergenen
Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de bladeren van de sla en spoel ze. Zwier droog.
-
Kook de eieren hard gedurende 8 minuten. Giet af en laat schrikken onder koud water. Pel de eieren. Duw het eigeel en eiwit afzonderlijk door een fijne zeef.
-
Snij de kerstomaatjes middendoor.
-
Bedek de bodem van een diep bord met de sla.
-
Verdeel de grijze garnalen erover.
-
Werk af met de mimosa van ei en de kerstomaatjes. Versier met wat bladpeterselie. Kruid met peper en zout. Besprenkel met een weinig olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven