Zomerse pizza met carpaccio en rucola
Ingrediënten
- 4 Spar pizzabodems
- 1 brik tomatensaus voor pizza
- 300 g Spar mozzarella
- 300 g rundercarpaccio
- 75 g Spar rucola
- 4 el Spar pijnboompitten
- 50 g parmezaanschilfers
- Boni Selection olijfolie
- witte balsamicoazijn
- oregano
Recept
- Verwarm de oven voor op 230°C.
- Snij de mozzarella in plakjes.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
- Rol het deeg uit op een bakplaat.
- Bestrijk de pizzabodems met de tomatensaus tot op 1 cm van de rand.
- Verdeel de plakjes mozzarella erover. Kruid met peper, zout en oregano.
- Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
- Beleg met de rundercarpaccio en rucola.
- Besprenkel de sla met olie en balsamicoazijn.
- Werk af met pijnboompitten en parmezaanschilfers.
Delen: