Pizza met bechamelsaus, broccoli, rucola en Italiaanse ham

Pizza met bechamelsaus, broccoli, rucola en Italiaanse ham

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in roosjes. Stoom de roosjes van de broccoli beetgaar.

  2. Bechamelsaus: laat de boter smelten in een pan en bak de bloem eventjes aan. Voeg de melk toe en laat de saus indikken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Verwarm de oven voor op 220°C.

  4. Rol de pizzabodem uit en verdeel de bechamelsaus over het deeg.

  5. Trek de mozzarella in stukjes.

  6. Beleg de pizza verder met de broccoliroosjes, ham en stukjes mozzarella. Kruid met peper en zout.

  7. Rasp wat Parmezaanse kaas over de pizza en besprenkel met olijfolie.

  8. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ± 15 min.

  9. Werk de pizza af met rucola.