Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de meloen, verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes.
-
Snij de rucola fijn.
-
Schaaf de pecorino fijn.
-
Snij de sneden ham doormidden en rijg elk stuk op een prikker.
-
Vul de glaasjes met een laagje meloen en rucola en verkruimel de pecorino erover.
-
Werk af met enkele druppels olijfolie en peper.
-
Steek de hamprikker erin en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven