Meloen met rucola, pecorino en Italiaanse ham

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de meloen, verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes.
-
Snij de rucola fijn.
-
Schaaf de pecorino fijn.
-
Snij de sneden ham doormidden en rijg elk stuk op een prikker.
-
Vul de glaasjes met een laagje meloen en rucola en verkruimel de pecorino erover.
-
Werk af met enkele druppels olijfolie en peper.
-
Steek de hamprikker erin en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten