Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Champignon
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, spoel ze en snij in schijfjes van ½ cm. Pel de teentjes look en duw door een lookpers. Spoel de spinazieblaadjes. Reinig de champignons, snij de steeltjes eraf en snij in dunne plakjes.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Boter de kleine stoofpotjes in. Leg de aardappelschijfjes en champignonplakjes afwisselend in de stoofpotjes tot bijna aan de rand.
-
Meng de room met de look en de spinazie. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het mengsel over de stoofpotjes en bak de gratins gedurende ± 35 minuten.
-
Steek de aluschaaltjes met de abdijsneden na 10 minuten bij in de oven en laat gedurende 20 à 25 minuten opwarmen.
-
Haal de abdijsnedes en de minigratins uit de oven en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven